Wat is GRAAF Media voor bedrijf?

GRAAF media is een media agency. Hierbij moet je denken aan verschillende soorten diensten in de media onder 1 dak. Wij maken video, foto, websites en grafisch werk. Omdat goed te laten verlopen hebben we een visie met elkaar afgesproken. ‘Door media groot gemaakt.’

The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses.
- Malcolm X

Wij geloven dat de media die wij ontwikkelen jouw bedrijf groter kan maken. Dit betekend dat wij meedenken en de achterliggende gedachten zoeken waarom je bij ons iets wilt laten maken. Eigenlijk een soort onderzoek. Daardoor sluiten onze producten of diensten nog beter bij je aan.

Wij geloven dat de media die wij ontwikkelen jouw bedrijf groter kan maken.
-GRAAF Media

Video.

Wij bieden een unieke manier van video aan. Onze video noemen we online content. Dit houdt in dat wij video op een manier maken dat u het makkelijk kunt plaatsen op de online kanalen. Wij denken hierbij in de oplossingen van de hedendaagse informatiestroom en wat dat allemaal teweeg brengt. 

Foto.

Klanten hebben de behoefte om naast bewegend beeld ook stilstaand beeld te hebben voor hun online uitingen op social media en op een website. Verder is foto de ideale manier om een andere manier van storytelling toe te passen. Wij bieden bedrijfsfotografie, portretfotografie en eventfotografie aan. 

Web.

Wij  bouwen websites. Dit omdat wij vinden dat klanten de keus moeten hebben uit verschillende diensten om hun merk optimaal in een huisstijl te kunnen uiten. Websites kunnen op verschillende manieren gebouwd worden. Van one-page websites tot aan webshops. Bij ons is alles bespreekbaar en wordt er vanaf het begin meegedacht over je concept.

Grafisch werk.

Met grafisch werk kan je jouw uiting tot een succes maken. Van huisstijlen tot logo's tot persoonlijke ontwerpen van websites. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. We bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn.  

Ik hoop dat dit je een betere indruk geeft waarom we doen wat we doen. 

Bedankt voor het lezen!